De când suntem mici facem vânzare, atunci ne doream jucării sau câteva ore în plus în faţa televizorului, acum pretenţiile s-au mai schimbat pe alocuri, chiar dacă de multe ori jucăriile din copilărie le-am schimbat pe jucării mai costisitoare, dar asta este altă poveste.

Ideea de bază este că ne vindem de mici şi vindem prin tot ceea ce suntem noi: de la felul în care vorbim la comportament, la tipul de agendă în care ne facem schiţele, la felul în care suntem îmbrăcaţi.
Suntem nişte agenţi de vânzare ai propriului brand, indiferent că ne dorim, că suntem conştienţi de acest lucru sau nu.

În marea nebunie a sezonului de nunţi, puţin ne mai interesează stilul, după noaptea în care am lucrat în atelier, noi trebuie să livrăm buchetele şi aranjamentele, acesta este gândul primordial… despre ce stil mai vorbeşte Andreea?!
Parcă aud ciripind printre voi “Andreei îi este ușor”, “Eu nu sunt obişnuită să port rochii”, “Eu nu port pantofi cu toc”, ”Eu nu am un stil elegant”, “Eu sunt o fire mai sportivă”.

Cursurile Floristiq Art se desfăşoară în clădirea “Centrul de Biodiversitate”, ceea ce îmi aminteşte de fiecare dată cât de diferiţi suntem.
Faptul că suntem diferiţi este una dintre calităţile pe care le apreciez la oameni, desigur, şi stilul este diferit.

Uraaaa!!!!!!! Nu este nevoie să fim traşi la Xerox!
Felul în care ne îmbrăcăm este un mod de a ne vinde şi este un mod de comunicare despre brandul şi activitatea noastră.
Suntem florişti şi floristica este un stil de viaţă, astfel stilul nostru vestimentar ar putea transmite de la o “poștă” acest lucru.

Am ales împreună cu prietena mea, Adriana Goilav, fashion designer, câteva ţinute potrivite unui florist, indiferent de temperament sau stil.
Aceasta a fost şi premisa de la care am pornit anul trecut când am creat Q-pron, un accesoriu vestimentar special creat pentru florişti şi pentru viaţa activă de florist.
Un accesoriu care să te reprezinte cu stil oriunde eşti, atât în atelier printre flori, cât şi la restaurant când livrezi comenzile pentru o nuntă sau o întâlnire cu viitorii miri.

Noi, floriştii, avem nevoie să fim practici, dar în acelaşi timp să transmitem prin toţii porii, cu pasiune, ce facem şi cine suntem!
Stilul vestimentar vinde, aşa că vă doresc multă creativitate în stilul vestimentar cât şi în cel floral.

Promoting-after-launch-3 IMG_2971 IMG_2951 fdg_2330921_edit0Z8A5676

[masterslider id=”11″]