Intalniri peste intalniri, emotiile de Joi, atelierul plin de flori, week-enduri petrecute prin locatiile de nunti, telefonul care suna necontenit si timpul tot mai limitat, cam asta este dovada ca sezonul mireselor este in maxima desfasurare! Atunci cand alergi in toate partile si timpul nu este cel mai bun prieten al tau, ai nevoie de solutii rapide pentru buchetele pe care le propui mireselor.

Astfel, am hotarat sa iti dau o solutie rapida  de buchet pe structura:

1.Taiem un patrat din plasa de bronzenet, cu latura de 20 de cm.

  1. Luam 4 sarme cu diametrul de 1,2 mm, pe care le introducem prin plasa de bronzenet pana in centrul partratului si apoi le indoim in unghi de 90 grade catre interior, pentru a forma manerul.
  2. Prin taiere facem patrate mici de Kyogi paper sau de fasii de mesteacan si le lipim cu ajutorul pistolului de silicon cald pe ambele parti ale plasei de bronzenet, lansand  in mijloc o suprafata de 4 cm neacoperita, pentru a putea introduce florile.
  3. Florile pentru astfel de structuri se insarmeaza si se sigileaza cu tape floral.
 

 

Cateva cuvinte despre materialele sugerate:

1. Kyogi Paper

Kyogi paper este o hartie din fibra de lemn exotic, care se produce doar in Japonia.

Avantajul unui astfel de material subtire este ca se taie si se lipeste usor,ceea ce inseamna un timp de realizare mai scurt,  plus culoarea naturala crem care se poate combina cromatic cu diferite nuante de roz, gri, alte nuante de crem sau mov. Vezi mai multe aranjamente cu Kyogi paper 

  1. Bronzenet 
    Plasa de bronz sau bronzenet este un material constructiv si usor de folosit, fiind foarte potrivit in crearea buchetelor pe structura.  Vezi mai multe aranjamente cu bronzenet 

 

La final, o astfel de structura de buchet, realizata din Kyogi paper, este foarte usoara si confortabila, reprezentand un aspect extrem de important in crearea oricarui buchet de mireasa si cu siguranta total diferita de restul buchetelor de pe piata.

Iti doresc spor la treaba si maxima creativitate in realizarea buchetelor pe structura cu Kyogi paper.

Cu drag, Andreea!